torstai 20. helmikuuta 2014

Illan tulos, homeet ulos

Lämmin talvi mahdollisti sisustuksen purkuhommat. Sisäkatto lähti irti lähes repimällä, muovimaton alla ollut kovalevy oli kastunut kunnolla ja oli mössönä ja tietysti oikein kauniisti homeessa. Haju oli melkoinen kunnes levynpalat sai ulos veneestä. Luulen että "veneenhaju" lähti yhdessä noiden kanssa.

Kovalevy ei oikein vaikuta homeen- ja kosteudenkestollaan


Purin samalla työntöluukun pois koska se oli saanut ajan saatossa osansa auringosta ja sateesta. Myös oviaukon luukut olivat saaneet kipeää vuosikymmenten saatossa, peilit olivat ränsistyneet ja rapisivat pois lähes rapsuttamalla. Hioin työtöluukun ja vaihdoin uudet peilit, luukkujen kehykset olivat massiivitiikkiä ja tulivat kuntoon hiomalla. Sitten vaan lakkaa ja paljon, kerroksia tuli seitsemän.

Luukut tulivat kuntoon hiomalla ja peilit vaihtamalla.

Tästä veneestä puutui kapea kaappi ja taso sisäänkäynnin vasemalta puolelta. Tein pahvista mallineen jonka perusteella on helppo tekaista kaapin seinä muotoonsa.

Pahvimallineesta on helppo kopioda muodot vanerille.

Mittailin veistämön asentamaan VP.n konepukkia ja ainakin pikaisesti näyttää että 2002 istuu siihen kun moottorinkorvakkeita vähän sovittaa kapeammalle.

Konetila on veistämön jäljiltä ja siistissä kunnossa. Ei muuta kuin reikää pohjaan ja Volvoa asentelemaan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti