tiistai 20. toukokuuta 2014

Ilmoja pitelee

Kesä tuli parissa päivässä ja ukkoskuurot sen mukana. Ne aiheuttavat ulkopuolen hommiin katkoksia kun pitää välillä kerätä kamat katon alle kastumasta.

Asensin tankkausletkun paikalleen kun posti toi siinä tarvittavan kulmakappaleen. Samassa paketissa oli myös pakoputkeen U-käyrä, tein sen avulla pakoputkeen kunnon joutsenkaulan jotta vesi pysyy pois putkesta. Vesilukon asennan vasta kun moottori on paikoillaan.
Tuin veneen lankunpätkillä ja maalasin tassujen alla olevat alueet Primoconilla kahteen kertaan. Primeri on näkkien hionnan jälkeen aivan terveen näköinen mutta siihen käytetyistä aineista ei ole tietoa. Päätin pelata varman päälle ja vetää Primoconilla eristekerroksen, eipähän tule yllätyksiä myrkkyjä maalatessa. Nostin vesiviivaa viisi senttiä koska kuohuraja on ollut ylempänä kuin primerin yläreuna. Lisäksi painoa tulee nyt kolmisensataa kiloa lisää joten voi uida vähän syvemmällä.

Sadetta pidellessä vaihdoin vessaan uuden huuhteluvesiputken, porailin muutaman reijän septiletkuille valmiiksi ja ruuvasin pytyn kiinni.
Vaihdoin koneeseen suodattimet ja öljyt sekä vaihdoinuudet polttoaineputket. Nyt koneen voisi nostaa veneeseen.


Tassun alle sitten myrkyt kun on vesillelasku.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti