lauantai 3. toukokuuta 2014

Pentteri nippuun ja pehmusteita penkeille

Lyhyen työpäivän jälkeen myös muutama tunti vapaaehtoisella työmaalla. Pentteri meni nippuun kun viimein sain aikaiseksi jääkaapin testauksen. Supecool puhalteli iloisesti ja ainakin kädellä kokeiltuna kylmyyttäkin tuntui syntyvän. Ruuvailin siis kannet kiinni ja sahailin myös etulevyn aukkoon sopivan täytepalan valmiiksi.

Mittasin moottoripukin ja vetolaitteen tarkasti koska VP 2002 vaatii pientä modausta sopiakseen paikalleen. Korvakkeet ovat taempana ja ylempänä kuin pukissa joten tiedossa on lattaraudanmuotoilutalkoot. En ala pukkia muotoilemaan vaan teen lattaraudasta häkkyrän jolla korvakkeet saa kohdalleen. Ainakaan näin suunnitteluvaiheessa näyttäisi simppeliltä hommalta, toteutus voi olla toinen juttu.
Salongin patjat saivat myös uuden kuosin kun rouva löysi mieleistään kangasta sopuhintaan. Vanhoista päällisistä sai kaavat ja vetoketjut, sitteen Singeri surrasi aikansa ja patjat olivat kuin uudet. Näyttää olevan helppoa kun osaa, itselläni vaan jäisi tekemättä.  Patjat on joskus uudistettu koska vaahtomuovi on paksua ja jämäkkää eikä siinä ollut homeesta merkkejä. Keulapiikin patjat on uusittu äskettäin joten niille ei tarvitse tehdä mitään.

Pentterin voi nyt unohtaa vähäksi aikaa ja siirtyä muihin hommiin

Patjojen kuosi ei ole perinteinen mutta hyvin natsaa tiikin kanssa.

1 kommentti: