torstai 24. huhtikuuta 2014

Toinen kerta toden sanoo

Eilisen epäonninen ilta karvasteli vielä kun töiden jälkeen kävin taas tankin kimppuun. Asennus kävi helposti, olihan asiat jo mietitty valmiiksi. Tankin alle tuli tukevat lankut joiden päälle tankki asettui nätisti. Kun tankin pedin saa pintakäsiteltyä vedän sen kiinni kuormaliinoilla petiin. Letkujen liitokset  ovat hyvin esillä ja tankin saa tarvittaessa poiskin ilman että tarvitsee tehdä purkutöitä.

Asettelin vetolaitteen pukkiin oikein kauluksen ja tyynyn kanssa. Murheita löytyi puuttuvan korotuspalan muodossa, menee ilman sitä liian alas. Pitää varmaan tehdä jos ei mistään löydy, korkeus vaan on hakusessa.  Jos jollakin lukijalla tuon palikan korkeus tiedossa niin ilmoitelkaa.

Hioin myös keulasta löytyneen sisäpuolen railon takia alapuolelta epokseja pois. Aluksi oli epoksia, sitten löytyi pakkelia, seuraavaksi tuli mustaa vastaan. Siellä oli kerros epoksipikeä ja sen alta löytyi laminaatti. Ihan terve ja nätti laminaatti joten jos keulaa on joskus korjattu sen on ainakin tehty oikein.



Sinne meni
Korotuspala korvattu puupalikalla. Mikähän on oikea korkeus ?
Laminaatti näyttää terveeltä

Onhan tuossa kerroksia


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti