keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Viimeisiä viedään

Puusepänhommat alkaa olla finaalissa. Illan ohjelmassa oli aluksi selkänojien lopullinen kiinnitys. Aika monta ruuvia sai pianosaranaan veivata ja ruuvausasentonokin oli aika kivulias - selällään laverilla, toisella kädellä ruuvailin ja toisella yritin pitää selkänojaa ylhäällä.
Seuraava kohde oli moottoritilan luukun loppuunsaattaminen. Tein tiiviin listoituksen luukun reunoihin jotta äänipuoli pysyy hallinnassa. Vahvistin luukun rakennetta muutamalla pystyrimalla koska se tulee kantamaan portaiden aiheuttaman rasituksen. Sahailin myös porrasaskelmat valmiiksi odottelemaan kiinnitystä ja pintakäsittelyä. Siinäpä taas ilta vierähti, onneksi alkaa puutyöt olla valmiina ja kohta voi siirtää työkalut ulos ja alkaa siivoushommiin.
Kokeeksi nostin myös salongin pöydän sisälle. Se on aivan toisentyyppiseen veneeseen alkujaan tehty tiikkikomistus jossa on paljon säilytystilaa keskellä ja molemmilla puolilla alas kääntyvät klaffit. Mitoilleen ehkä hiukkasen liian iso mutta saa kelvata, en ala tätä ruotsalaisen venepuusepän  taidonnäytettä pienemmäksi pilkkomaan.

Ehkäpä voisi olla kapeampi jalka, kansi on ok.
Mitoitus ok tällä puolen, kulmaa voisi pyöristää hiukan
Toinen puolikin näyttää olevan ok, kulmaa voisi tästäkin pyöristää
Kaksi kunnon piilopaikkaa tavaroille ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti