lauantai 8. maaliskuuta 2014

Kattoa ja kaappia kasaan

Hioin ja öljysin katon tartuntakaiteet ja ruuvailin  takaisin paikoilleen. Katon vuodon syynä oli tiivisteaineena käytetty silikoni. Se oli häipynyt kiinnitysruuvien ympäriltä ja vesi oli päässyt katon kovalevyjä lahottamaan. Päätin ottaa varman päälle ja käytin tiivisteenä butyylinauhaa. Se ei ainakaan seuraavien 20 vuoden aikana kovetu tai häivy jollei käytä liuottimia pesuaineena.

Uudistunut katto tekee yleisilmeestä valoisamman

Nostelin myös kattolevyt paikoilleen kiinnitin tartuntakahvat. Saumojen päälle tulevien tiikkirimojen  asennuksen teen vasta kun saan varmistettua työntöluukun kiskojen vesitiiviyden. Ne ovat sen verran ahtaassa paikassa että vaativat pientä voimistelua ennen kuin on vuosikymmenten tuomat moskat pois ja voi lisätä tiivistemassan kiskojen alle.

Kasasin myös sohvanpäädyn kaapin lopullisesti ja tein siihen hyllyt. Siihen tulee  saranoitu taso päälle jolloin yläosan laatikkoa on myös helppo käyttää. Starttiakku muuttaa kaapin alaosaan, sinne jäi juuri sopiva potero sille. Lisäksi laidan puolelle rakentuu vielä sähkökeskus ja muuta elektroniikkaa, ajattelin niputtaa kaikki samaan paikkaan niin ei tarvitse vedellä kaapelointeja ympäri venettä.

Sähkökeskus ja taso vielä niin on kaappi kasassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti