keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Pikku yllätys

Siirsin starttiakun uuteen paikkaan, aikaisemmin se oli tilaa viemässä salongin sohvan alla. Järkevä paikka syntyi kaapin pohjalle, mitoitus oli millilleen ja tulee lähelle konetta.

Akkukotelo sopi millilleen kaapin pohjalle..


Purkuhommiakin piti vielä harrastaa, irroittelin rikkinäisen vessanpytyn ja vessan epämääräiset hyllyt lähtivät samalla kertaa. Rakentaminen on helpointa aloittaa puhtaalta pöydältä.

Rouva sanoo että allasta ei tarvitse - siis ei tule pesuallasta enään .


Tyhjensin vessan kalusteista ja aloin sovittelmaan uutta valtaistuinta paikoilleen. Pytty siiryy kymmenen senttiä laitaan päin, näin saa tilaa käytävälle. Takaseinälle pitää loihtia myös kaapintapainen ja septitankki etsii myös paikkaansa.
Kurkistin eka kerran keulapunkan alle. Sieltä löytyi epämiellyttävä yllätys, keskellä keularankaa näkyy topcoatissa railo. Nyt pitää selvittää onko keulassa sisäkuori jossa  kuten muualla veneessä ja vaurio vain siinä. Vai onko saumaan vain valuteltu reippaasti hartsia joka on poksahtanut halki. Pahempi jos runko saanut kipeää, silloin on  tiedossa vähän isompia laminointihommia. Pitää varmaan hioa altapäin alue kuituun saakka paljaaksi jotta näkee mistä on kysymys.
Tämä ei sitten näytä ollenkaan hyvältä, vaatii tarkempaa paneutumista .

2 kommenttia:

  1. Moi, mitenkähän näistä suomalaisista veneharrastusblogeista saisi koottua jotain listausta? Mun harrastuspäiväkirja löytyy osoitteesta bayliner265.blogspot.fi.

    VastaaPoista
  2. Tämä internetin ihmemaailma ei oikein suosi listauksia tai linkkikirjastoja. Hakukoneet jyllää ja parempi ehkä niin, staattisten liston linkeistä yleensä puolet ei jpha enään minnekkään

    VastaaPoista