lauantai 15. maaliskuuta 2014

Jääkaappitehdas

Töiden jälkeen perustin jääkaappitehtaan. Leikkelin kylmäboxiin sisäpintojen muovit ja liimasin palaset kasaan. Liimana uretaanilimaa, sillä näyttää tarttuvan mukavasti. Vaati vähän painoa kuivumisen ajaksi, ämpärillinen vettä riitti  pitämään pullistelunhalut kurissa kun levitin lastalla oikein ohuen kerroksen liimaa ja liikuttelin kappaleita niin kauan että liima nappasi kiinni.

Siitä ne kylmäboxin kappaleet syntyvät
 Päätyihin ja pohjaan tulee 60 mm styrofoamia, reunoihin ja kanteen 30 mm. Tilavuus 40 litran luokkaa ja koneistoksi Supercool jossa virtavahti. Lopullinen kasaus pitää tehdä paikallaan, on sen verran ahtaat paikat että ei voi koko pakettia kasata valmiiksi irrallaan.
Loota alkaa olla niputusta ja kantta vaille valmis.
 Sitten vain palaset paikalleen poteroon ja niin on jääboxin runko valmis. Kansi  tulee ajankohtaiseksi kun pöytätasot asennetaan paikalleen. Lisäksi pitää vielä kiinnittää koneikko, tehdä pohjaan vedenpoistosysteemit ja reijittää paikkoja jotta saa kunnoillisen ilmakierron jäähdytyspuolelle.

Poterossaan saumausta ja kantta vailla.

Alkaa siivouspäivä lähenemään, sen verran on tavaraa jo hukassa.

2 kommenttia:

  1. Paljonko tuli jääkaapin tarvikkeiden hinnaksi?

    VastaaPoista
  2. Levyt parikymppiä, eristeet kympin, liimat ja Sika parikymppiä, koneisto käytetty satasen. Kolme iltaa töitä ja viittä vaille valmis.

    VastaaPoista